jakie przetwory uzyskuje sie z owocow


jakie przetwory uzyskuje sie z owocow

Łatwy przepis Jabłko Masło i 2 więcej Pyszne Przepisy Crockpot

Przygotowanie smaczne i długotrwałe posiłków jest łatwe w przypadku korzystania z kapustą pekińską. Jabłko masłem, jabłko i jabłko kokos kruche żurawina recepty Kompot są 3 wielkie recepty Crockpot. Oto 3 recepty, aby przygotować w domu:

1. Masło firmy Apple

Może to być wykonane w wolnowaru / garnek lub piecu o temperaturze 325 ° w ciągu 3-4 godzin.

Składniki:

– 4 kwart. niesłodzone jabłkowym

– 7 C. granulowany cukru

– 1-1 / 3 C. brązowy cukier

– 5-1 / 3 T. Ocet jabłkowy

– 5-1 / 3 T. sok z cytryny

– 2 łyżeczki. cynamon

– 2 łyżeczki. piment

– 1 łyżeczka. mielone goździki

Sposób użycia:

– Połącz wszystkie składniki w wolnowaru / garnek lub brytfanny.

– Przykryć i gotować 3 godziny, mieszając od czasu do czasu.

– Zdjąć pokrywkę i kontynuować gotowanie, aż gotuje nadmiar płynu z dala (obrót do niskiej jak to konieczne) wolnowaru 5-8 godzin, piekarnik 3-5 godzin mieszaninę Seal w gorących słoików i procesu w gorącej kąpieli wodnej przez 10 minut.

Sprawia, że ??około 8-10 litrów

2. Jabłko Crisp kokosowy

Składniki:

– 4 duże jabłka Granny Smith, obrane grubo krojone (około 4 filiżanki)

– 1/2 szklanki płatków kokosowego słodzone

– mąki 1 łyżka

– 1/3 szklanki brązowego cukru

– 1/2 szklanki toffi lub karmelem polewa do lodów (bez tłuszczu jest w porządku)

– 1/2 łyżeczki cynamonu

– 1/3 szklanki mąki

– 1/2 szklanki płatków owsianych szybkie

– 2 łyżki masła lub margaryny

Sposób użycia:

– W naczyniu żaroodpornym 1 1/2-Quart naczyniu do pieczenia, który wpisuje się w powolnym kuchenka / garnek, połączyć z jabłkami

kokosowego, 1 łyżka mąki, 1/3 szklanki brązowego cukru i cynamonu.

– Deszcz z polewa do lodów.

– Połącz pozostałe składniki w małej misce widelcem lub ciasto Cutter i posypać mieszaniny jabłkowy.

– Przykryć i gotować na wysokie na 2 1/2 do 3 godzin, aż jabłka zmiękną.

Podawać na ciepło z lodami waniliowymi lub bitą dolewania.

3. Jabłko Cranberry Kompot

Składniki:

– 6 gotowania jabłka, obrane, slice

– 1 szklanka świeżych żurawin

– 1 szklanka cukru

– 1/2 łyżeczki startej skórki pomarańczowej

– 1/2 szklanki wody

– 1/4 filiżanki porto

– śmietana, (o niskiej zawartości tłuszczu)

Sposób użycia:

– Ułożyć plasterki jabłka i żurawinę w wolnowaru / garnek.

– Posypać cukrem na owoce.

– Dodaj skórka pomarańczowa, woda i wino. Mieszać do mieszania składników. Okładka, gotować na małym 4-6 godzin, aż jabłka zmiękną.

Podawać ciepłe owoce z soków, posypane odrobiną kwaśnej śmietany. Serwuje 6.

Wpis zawdzięczamy http://www.korty-familygarden.pl