jakie przetwory w pazdzierniku


jakie przetwory w pazdzierniku

* Cheddars (Cabot Clothbound, 6 yr Cheddar, Montgomery): są doskonałym kategoria dla sera parowania. W przypadku owoców, jabłka (miód chrupiące są wspaniałe tej porze roku), gruszki, morele. Orzechy są również mili (tosty lub karmelizowanego). Dżemy / kompoty takie jak pigwa, moreli, fig, borówki może być świetnym dodatkiem.www.justynaczowicka.pl/2015/03/sesje-dzieciece.html

* Młody Unsmoked Gouda i inne naczepy firm (Marieke, Chaubier, Lancaster Duet): Sery te często mają maślany, kremowy smak i konsystencję i może się pokonani przez dodatkami. Trzymać z jabłek, pigwy, gruszki (świeże, suszone lub przyprawiona i zachowane).

* Wędzone sery (Fiore Sardo, wędzona mozzarella) Tosty orzechy laskowe sklep.sklepyhobby.pl/67-sklep-masarski, orzechy włoskie, orzechy piniowe są ładne. zacina pomidorowym i tapanades roślinne również zrobić dobrze.

jakie przetwory w pazdzierniku

* sery twarde (Parmigiano Reggiano, pecorino, Manchego): To może iść z wielu rzeczy. Membrillo jest wielkim parowania dla hiszpańskiej firmy jak ser Manchego lub Idiazábal. Wysokiej jakości Parmigiano-Reggiano ma tropikalny owoc profil smakowy do niego, że kochamy się z ananasa pieprzem confit, czy cokolwiek z jakiejś słodyczy i trochę ugryźć.

* Aged Goudas (5 yr Golden Koza, Coolea): Te sery mają już kilka ciekawych profili smaku karmelowym. Robią bardzo ładnie z morele, jabłka, gruszki, wiśnie.

Za każdym razem za pomocą nakrętek na talerzu sera pamiętać, że orzechy mają lekką gorycz im, że zwiększa się, gdy podawane na surowo. Najlepszym sposobem, aby je wykorzystać albo gdy już tosty lub kandyzowanych / karmelizowanego. Pekan, orzechy laskowe, orzechy włoskie, migdały lub orzechy piniowe są zwykle najlepsze dla płyt sera.

jakie przetwory w pazdzierniku

O ile sałat przejść, rukola to jeden z najpiękniejszych zielonych sera. Ma ładny pieprzny smak, który nadaje się bardzo dobrze do serów świeżych, takich jak kozy lub owczego sera, ziemisty Camemberts, Cheddars lub serów pleśniowych.Smak swoje pierwsze zielenie. Jeśli są one bardzo gorzkie, trzeba ser, aby zrównoważyć to.

W przypadku wątpliwości, worek z mieszanych zieleni robi bardzo dobrze w każdej sytuacji.

Agela Abdullah jest monger ser i autor Sera żyje, informacyjny i szalenie popularny blog sera.

Wpis zawdzięczamy